hoofdkantoor YouTube

Hoofdkantoor YouTube

Help! Ik kan mijn video niet van YouTube halen!
Het is momenteel heel erg populair om video’s op YouTube te zetten. Logisch ook. We horen allemaal wel de verhalen over YouTubers die populair zijn en veel geld verdienen met het plaatsen van hun filmpjes. Als jij ook iemand bent die wel eens een filmpje op dit populaire platform zet, dan weet je hoe leuk dit kan zijn. Maar wat nu als jij een filmpje hebt gepost dat je er eigenlijk weer af wilt halen. Normaal geen probleem, maar wel als jij je inloggegevens kwijt bent. YouTubeMarketing helpt jou dit filmpje er toch weer af te halen.

Niet blij met je video?
Het is een vraag die ze op het hoofdkantoor van YouTube vaak zullen horen. Iemand wil een filmpje offline halen, maar is de inloggegevens kwijt. Niet zo’n probleem als het een onschuldig filmpje is, maar stel dat het iets is waar je niet blij meer mee bent? Wat doe je dan als je geen inloggegevens meer hebt?

Goed je video laten verwijderen?
Als jij echt die video wil laten verwijderen, dan kun je hiervoor eenvoudig een formulier op onze website invullen. Je geeft hierop aan welke video er weg moet, waarna wij voor je aan de slag gaan. Dit kost bij ons 250 euro! We gaan hierbij altijd grondig voor je te werk.

Meer weten over marketing op YouTube?
Ze hebben op het hoofdkantoor van YouTube een fantastisch platform ontwikkeld. Als jij hier optimaal gebruik van wil maken, dan raden wij je aan om hiervoor eens op de website van YouTubeMarketing te kijken wat voor mogelijkheden wij je allemaal te bieden hebben.

De volgende problemen kunnen we voor je oplossen:

– Inlog YouTube kanaal kwijt en toch je kanaal verwijderen ( duurt 1-2 weken).

– Problemen met auteursrecht.

– Inlog YouTube kwijt en account herstellen.

– Staat je probleem hier niet bij? Meestal kunnen we helpen.

Hoe lossen we dit op?

Wij kennen de ingangen en procedures bij YouTube en starten namens jou een procedure om je probleem op te lossen.

We kunnen voor een vast bedrag van €250 de procedure opstarten om je account, inloggegevens of video te laten verwijderen.Totaal: € -


Vraag hier je oplossing voor je probleem met je account of video aan. We kunnen voor een vast bedrag van €250 samen met jou de procedure opstarten om je account, inloggegevens of video te laten verwijderen of te herstellen. We starten samen met jou een officieel verzoek op bij Google zelf. We kunnen hier echter geen garanties aan verbinden. Mocht het onverhoopt niet lukken dan geven we 30 % retour.