Scoren met online Videomarketing

Door wie wil je gevonden worden?

Jouw doelgroep bestaat uit die kijkers door wie je gevonden wilt worden. Waarom wil je door deze kijkers gevonden worden? Omdat het profiel van leden van jouw doelgroep de hoogste kans oplevert dat er iets gedaan wordt met jouw video. Hetzij doordat men je product aanschaft, hetzij doordat men de like of de subscribe-knop aanklikt. Online Videomarketing is een wederzijds steekspel: je moet eerst je doelgroep weten te vinden, voordat je doelgroep jou kan vinden op YouTube. Vragen?

Kiezen tussen twee

Doelgericht doelgroepen bereiken met YouTube kan een snelle weg naar succes zijn. Vaker echter is de weg die je af moet leggen hobbelig en vol obstakels. Wat bijvoorbeeld als je product potentieel twee totaal verschillende soorten kijkers aanspreekt. Moet je dan bij elke opname met beide doelgroepen rekening houden? Twee doelgroepen bereiken met YouTube gaat op den duur schuren en knarsen en gaat ten koste van het resultaat dat je beoogt. Het is raadzaam om in dergelijke gevallen te kiezen voor een van de twee. Al heb je beide net zo lief, dit duivelse dilemma moet je niet uit de weg gaan. Vragen?

Het specificeren van je doelgroep

Online Videomarketing biedt je de kans om veel verder in te zoomen dan je bij traditionele media kunt. Je kunt eindeloos blijven sleutelen aan je zoektermen in de strijd het meeste rendement uit je budget te halen. Maar hierin schuilt ook een gevaar: je gaat onevenredig veel tijd en energie aan het verkopen van je product besteden, terwijl je kracht van origine in de productie en management ervan ligt. Het is aanlokkelijk om zelf met de tools van Google aan de slag te gaan, maar het kan ook heel efficiënt uitpakken als je dit onderbrengt bij professionals. Vragen?

Professioneel advies bij YouTube Marketing

Ben jij op zoek naar manieren om je doelgroep te bereiken op YouTube? Wij kunnen hulp bieden of het hele traject voor je doen. Allereerst horen we van jou uiteraard alle ins en outs van je product en de markt waar je in opereert. Daar weet jij immers zelf het meeste van. Vervolgens koppelen we deze input aan onze kennis en ervaring op het gebied van Online Videomarketing. Voor persoonlijk advies mag je ons altijd bellen op 0900 8028 of mailen. Wil je eerst weten wat welke projecten wij hebben gedaan? Bekijk onze cases. Vragen?