video vervangen of verwijderen

Je video vervangen of verwijderen?

Als je een video wilt verwijderen of je hebt een ander probleem met je video dan kun je hier contact opnemen met YouTube zelf.


YouTube Care

Steeds vaker krijgen we het verzoek tot het herstel van een YouTube kanaal, of het verwijderen van een ongewenste video of het gehele YouTube kanaal. Of simpelweg als de inloggegevens tot je YouTube account kwijt zijn. We helpen je graag met je probleem. Zorg ervoor dat je zo veel mogelijk informatie die je nog hebt hieronder invult. Vervolgens betaal je eenmalig het bedrag van €99,95. Op dit moment kunnen we voor je aan de slag gaan om je gewenste gegevens te achterhalen of je video te verwijderen.

 

Problemen oplossen
De volgende problemen kunnen we voor je oplossen: (Ook als je geen toegang meer hebt tot je mail en hersteltelefoonnummer kunnen we het voor je oplossen.)

– Inlog YouTube kanaal kwijt en toch je kanaal verwijderen ( duurt 1-2 weken).

– Inlog YouTube kwijt en toch je video verwijderen ( duurt 1-2 weken).

– Problemen met auteursrecht.

– Inlog YouTube kwijt en account herstellen.

– Staat je probleem hier niet bij? Meestal kunnen we helpen.Totaal: € -


Vraag hier je oplossing voor je probleem met je account of video aan. We kunnen voor een vast bedrag van €99,95 samen met jou de procedure opstarten om je account, inloggegevens of video te laten verwijderen of te herstellen. We starten samen met jou een officieel verzoek op bij Google zelf. We kunnen hier echter geen garanties aan verbinden. Mocht het onverhoopt niet lukken dan geven we 50 % retour.

logo