Youtube Masthead

YouTube Masthead advertentie

In dit digitaal tijdperk neemt het bewegend beeld een grote plaats in.  YouTube is zich dan ook zeer bewust van zijn unieke positie in het advertentie- en algemene medialandschap. De site biedt een heel arsenaal aan advertentiemogelijkheden aan voor iedere geïnteresseerde. Maar geen enkele van de verschillende opties kan echt vergeleken worden met YouTube Masthead adverteren. Vragen?

 

Wat is Masthead adverteren?

Een Masthead advertentie komt erop neer dat u een advertentieblok van 970 x 250 pixels aankoopt die verschijnt op de homepage van YouTube. Deze advertentie neemt de volledige breedte van de homepage in en verschijnt vlak onder de zoekbalk van YouTube.  Daarnaast kunnen mastheads na een klik uitklappen naar een groter formaat: 970 x 500 pixels. Het is een bijzonder opvallende advertentie die in de regel aangewend wordt voor het vergroten van de naamsbekendheid. De Masthead kan op verzoek worden ingekocht en wordt in tegenstelling tot andere advertentiemogelijkheden per dag betaald (reservering €10.000) en niet per klik. Vragen?

 

Mogelijkheden?

De enige belemmering bij een Masthead advertentie is de afbakening. Omzeggens de breedte van de homepage dus. Binnen de afgebakende ruimte heb je als adverteerder eigenlijk vrij spel. Hebt u graag een ingesloten video? Geen probleem. Liever links naar uw YouTube kanaal? Kan perfect. Misschien wat uitvouwbare inhoud? Zeker weten!
Overigens bestaat er ook een optie om de Masthead advertentieblokken enkel te laten verschijnen op mobiele apparaten. Ook hier wordt er per dag ingekocht eerder dan per klik. Vragen?

 

Masthead

De Masthead advertentie is uitermate geschikt voor wie in sneltempo een groot publiek wenst te bereiken. Verschijnen op de homepage van YouTube garandeert een snelle word to mouth en laat jouw bedrijf ongetwijfeld opvallen. Je kan de Masthead advertentie inzetten als je een explosieve groei van kijkers wilt hebben naar je kanaal bijvoorbeeld. Geïnteresseerd? Wil je persoonlijk advies neem gerust contact op. Vragen?

De volgende problemen kunnen we voor je oplossen:

– Inlog YouTube kanaal kwijt en toch je kanaal verwijderen ( duurt 6-8 weken).

– Problemen met auteursrecht.

– Inlog YouTube kwijt en account herstellen.

– Staat je probleem hier niet bij? Meestal kunnen we helpen.

 

Hoe lossen we dit op?

Wij kennen de ingangen en procedures bij YouTube en starten namens jou een procedure om je probleem op te lossen.

We kunnen voor een vast bedrag van €19,95 de procedure opstarten om je account, inloggegevens of video te laten verwijderen.

 Totaal: € -