Youtube Strategie

Waarom je een strategie nodig hebt?

Je hebt gehoord dat er dagelijks meer dan honderd miljoen mensen één of meerdere video’s op YouTube bekijken. Dit biedt grote kansen om je product of dienst over het voetlicht te brengen bij een groot publiek. Je hebt ook gehoord dat adverteren online vele malen effectiever is dan het inkopen van advertenties op de traditionele media. Maar helaas ben je niet de enige die hier van af weet. Sinds de opkomst van de online videodienst is de concurrentie per jaar exponentieel toegenomen evenals de online netto mediabestedingen. Vragen?

 

De kijker van vandaag

Je kunt er niet meer vanuit gaan dat de kijker die je wilt bereiken aan de andere kant van het scherm op je zit te wachten. De content van je video mag nog zo goed zijn, als hij niet gevonden wordt tussen de dagelijkse overvloed aan up-loads, heeft hij nooit het beoogde effect. Je zult merken dat er video’s zijn waarvan de kwaliteit duidelijk voor die van jou onderdoen, met vele malen meer views. Hoe kan dat? Hoe zorg ik er voor dat men voor mijn solide content kiest en niet voor de concurrerende video?
Neem contact met ons op en we lichten het graag toe. Vragen?

 

De kijker die gevonden wil worden

Ten eerste is het een fabel dat hoe meer views je hebt, des te beter je scoort. Je kunt er in slagen een enorm publiek aan te boren, maar zijn dit wel de kijkers die je wilt? Het geheim is: het gaat niet om de kijkers die jij vindt, maar om de kijkers die door jou gevonden willen worden. Deze groep is immers bereid iets met jouw content te doen, bijvoorbeeld jouw product kopen of zich op jouw kanaal abonneren. Je zult een strategie moeten bepalen om ervoor te zorgen dat je door de juiste groep gevonden wordt. Vragen?

 

YouTube Marketing geeft persoonlijk advies

Wil jij ook meer bereiken op YouTube? Dan is het altijd goed om de mening van een professional te vragen. Over je product hoeven we je niets te vertellen, daar weet jezelf genoeg van. Maar wij hebben wel de kennis en ervaring in huis om samen met jou een online strategie te bepalen. Spreekt het combineren van deze beide expertises je aan? Wij geven je graag persoonlijk advies. Voel je welkom ons te bellen of te mailen. Je kunt ook eerst onze Cases bekijken. Vragen?

 

YouTube Care

Steeds vaker krijgen we het verzoek tot het herstel van een YouTube kanaal, of het verwijderen van een ongewenste video of het gehele YouTube kanaal. Of simpelweg als de inloggegevens tot je YouTube account kwijt zijn. We helpen je graag met je probleem. Zorg ervoor dat je zo veel mogelijk informatie die je nog hebt hieronder invult. Vervolgens betaal je eenmalig het bedrag van €199,95. Op dit moment kunnen we voor je aan de slag gaan om je gewenste gegevens te achterhalen of je video te verwijderen.

 

De volgende problemen kunnen we voor je oplossen:

– Inlog YouTube kanaal kwijt en toch je kanaal verwijderen ( duurt 1-2 weken).

– Problemen met auteursrecht.

– Inlog YouTube kwijt en account herstellen.

– Staat je probleem hier niet bij? Meestal kunnen we helpen.

 

 Totaal: € -


Vraag hier je oplossing voor je probleem met je account of video aan. We kunnen voor een vast bedrag van €199,95 samen met jou de procedure opstarten om je account, inloggegevens of video te laten verwijderen of te herstellen. We starten samen met jou een officieel verzoek op bij Google zelf. We kunnen hier echter geen garanties aan verbinden. Mocht het onverhoopt niet lukken dan geven we 50 % retour.

logo