Een YouTube video offline laten halen

Een Youtube video offline laten halen

Stel: je hebt een video online gezet op YouTube, maar wil die er af halen. Geen probleem normaal gesproken, maar dat wordt het wel als je jouw inloggegevens kwijt bent. Hoe zorg je er nu voor dat die video offline gehaald wordt? YouTubeMarketing kan je daarbij helpen.

 

Ben jij je inloggegevens van YouTube kwijt?
Als jij een video online hebt staan die je liever van YouTube gehaald wil hebben, vul dan het formulier op onze website in. Wij weten welke ingangen en procedures er allemaal moeten worden gevolgd om een video te verwijderen. Deze dienst, die we YouTube Care noemen, kost slechts €150,-.

 

Je video, kanaal of account van YouTube laten halen
Je kunt ons niet alleen inschakelen om een video van YouTube te laten halen. Ook als jij je kanaal of zelfs je hele account offline wil hebben gaan we voor je aan de slag. Er zijn heel wat redenen te bedenken waarom je dit zou willen. Misschien heb je gewoon genoeg van YouTube, maar je kan bijvoorbeeld ook een kwestie hebben met de rechten van een bepaalde video. Wat de reden ook is, met YouTubeMarketing kun je er op rekenen dat er snel actie wordt ondernomen.

 

Alles op het gebied van marketing via YouTube
Bij YouTubeMarketing weten we alles van YouTube. We halen niet alleen die video voor je offline, maar kunnen er ook voor zorgen dat jouw video’s extra goed worden bekeken. Volgers nodig voor je kanaal? We helpen je er graag bij. Bezoek onze website voor meer informatie, of om direct aan te geven dat je een video wil laten verwijderen.

De volgende problemen kunnen we voor je oplossen:

– Inlog YouTube kanaal kwijt en toch je kanaal verwijderen ( duurt 1-2 weken).

– Problemen met auteursrecht.

– Inlog YouTube kwijt en account herstellen.

– Staat je probleem hier niet bij? Meestal kunnen we helpen.

Hoe lossen we dit op?

Vraag hier je oplossing voor je probleem met je account of video aan. We kunnen voor een vast bedrag van €150,- samen met jou de procedure opstarten om je account, inloggegevens of video te laten verwijderen of te herstellen. We starten samen met jou een officieel verzoek op bij Google zelf. We kunnen hier echter geen garanties aan verbinden. Mocht het onverhoopt niet lukken dan geven we 50 % retour.Totaal: € -


Vraag hier je oplossing voor je probleem met je account of video aan. We kunnen voor een vast bedrag van €150,- samen met jou de procedure opstarten om je account, inloggegevens of video te laten verwijderen of te herstellen. We starten samen met jou een officieel verzoek op bij Google zelf. We kunnen hier echter geen garanties aan verbinden.

logo