YouTube views kopen

YouTube Views

Online Videomarketing heeft zich ontpopt tot zowat de krachtigste advertentie- en promotiestrategie in omloop. Het middel bij uitstek om het vertrouwen van de moderne klant te winnen. Het is dan ook niet verbazingwekkend dat bedrijven steeds vaker proberen in te spelen op online videomarketing. Soms komt het voor dat u als adverteerder een perfect filmpje / YouTube video gemaakt heeft dat uitstekend inspeelt op de beoogde doelgroep maar geen YouTube kijkers genereert. Geen nood, daar is een oplossing voor! Vragen?

 

Kijkers gezocht

Uw boodschap kan immers zo mooi opgemaakt zijn als u wilt. Het einddoel is niets anders dan brand awareness verspreiden en nieuwe klanten bereiken. Een doel dat bij gebrekkige interesse niet gehaald wordt. Het is dan ook een goed idee dat zichtbaarheidsprobleem concreet aan te pakken. Gelukkig is het dan ook mogelijk om views in te kopen bij YouTube Marketing. Vragen?

 

Wat zijn de voordelen?

Méér kijkers staat gelijk aan een groter bereik van uw reclamecampagne. Daarnaast is het opkrikken van het aantal kijkers om nog andere redenen een goed idee. Hoe hoger de zichtbaarheid van uw video hoe sneller deze zal opgemerkt worden door de “web spiders” en hoe beter de zoekstatus zal zijn. Meer kijkers staat garant voor een betere SEO wat dan weer meer kijkers lokt.  Ten slotte geeft een hoger aantal kijkers aan nieuwe prospects al meer een gevoel van betrouwbaarheid. Vragen?

 

Wat kost een YouTube kijker?

Het is mogelijk een Nederlandse YouTube kijker in te kopen vanaf € 0,10 per kijker;

  • 10.000 views commercial € 1.000 – € 1.500
  • 15.000 views commercial € 1.500 – € 2.250
  • 30.000 views commercial € 3.000 – € 4.500

Meer of minder views behoort uiteraard ook tot de mogelijkheid. Dit kan in overleg worden bepaald. Om een YouTube Marketing campagne op te zetten en te rapporteren hanteren we éénmalig een bedrag van € 1.250,-.

Wil je persoonlijk en professioneel advies? Bel of mail ons gerust en ontdekt de mogelijkheden van YouTube voor uw bedrijf. Vragen?