Zonder inloggegevens je kanaal of video verwijderen

Je YouTube kanaal of video laten verwijderen zonder in te loggen

Ben jij je accountgegevens vergeten maar wil je wel oude video’s of je kanaal kunnen verwijderen? No worries, we’ve all been there. We krijgen regelmatig de vraag of we mensen kunnen helpen met dit probleem, en voor hen is er goed nieuws: dat kunnen wij!

 

Een oplossing voor elk probleem
De professionals bij YouTubeMarketing kunnen zonder inloggegevens binnen twee weken tóch de gewenste video’s offline halen, of natuurlijk je hele kanaal. Ook kunnen we je YouTube kanaal juist herstellen, als je het video’s maken toch weer een kans wilt geven. De laatste tijd komen op YouTube ook veel problemen voor rondom auteursrecht, en ook daarmee kan je bij ons terecht. Weet je niet zeker of wij je kunnen helpen met jouw probleem? Neem gerust contact op.

 

Wat moet je doen?
Goed, dus hoe werkt het? Ondanks het feit dat we veel voor je kunnen doen, zijn we geen tovenaars. We hebben jou nodig! Vertel ons alles wat je nog weet over de desbetreffende video of je kanaal. Ben je je inloggegevens nou echt helemaal kwijt? Geen paniek, wij hebben gelukkig aan de URL al genoeg. Vertel ons vervolgens wat je precies wilt dat wij voor je doen, vul je naam en je email adres in en laat het vanaf daar maar aan ons over!

 

Hoe wij te werk gaan
Nu kan het zijn dat er vraagtekens bij je opkomen. Hoe gaan wij precies te werk, en hoe kan het dat wij dit zomaar kunnen doen? We kunnen dit voor jou regelen via de ingangen en procedures bij YouTube. Deze procedures kunnen vrij ingewikkeld en overweldigend zijn, maar we kennen ze goed, en kunnen op die manier de oplossing voor jouw probleem regelen. Het enige wat wij verder nog van jou vragen is een eenmalige bijdrage van €99,95, want het is fijn als de professionals die het klusje gaan klaren ook betaald kunnen worden voor het werk dat ze doen.Totaal: € -


Vraag hier je oplossing voor je probleem met je account of video aan. We kunnen voor een vast bedrag van €99,95 samen met jou de procedure opstarten om je account, inloggegevens of video te laten verwijderen of te herstellen. We starten samen met jou een officieel verzoek op bij Google zelf. We kunnen hier echter geen garanties aan verbinden. Mocht het onverhoopt niet lukken dan geven we 50 % retour.

logo