youtube verwijderen

Zoek je hulp bij het verwijderen van een YouTube filmpje?

Er zijn op Internet meerdere plekken te vinden waar je een video neer kunt zetten. Veel mensen maken van deze mogelijkheid gebruik. Logisch ook, want het is leuk om op deze manier iets grappigs of interessants te delen met je vrienden, familie en andere volgers. Alleen, wat als je nu een filmpje online hebt gezet dat je er eigenlijk liever weer af hebt, maar je bent je inloggegevens kwijt? Ook als je geen toegang meer hebt tot je mail en hersteltelefoonnummer kunnen we het voor je oplossen. YouTubeMarketing kan je hierbij helpen.

 

Kun jij je video niet verwijderen? 
Heb jij een video online gezet waarvan je eerst dacht dat hij heel leuk was, maar waarbij je nu toch twijfelt of je deze wel online moet laten staan? Normaliter is dat in een handomdraai geregeld, maar wat als je nu je inloggegevens kwijt bent? Bij YouTubeMarketing weten we de regels die gelden om je video toch verwijderd te krijgen.

Eerste hulp bij slechte video’s 
Als je een kijkje neemt op onze website, dan vind je hier een formulier waarmee je ons eenvoudig aan de slag laat gaan met het weghalen van je filmpje. Voor slechts 199,95 euro doorlopen wij alle stappen die je bij YouTube moet nemen om zonder inloggegevens toch een filmpje te laten weghalen. We gaan hier direct mee voor je aan de slag.
Wij halen je video voor je van YouTube 
YouTubeMarketing is je redding als je een video online hebt gezet die je zo snel mogelijk weg wilt hebben. Je kunt ons ook inschakelen als je juist een video of kanaal hebt waar je meer bezoekers voor wilt treken. Neem hiervoor gewoon even contact met ons op.Totaal: € -


Vraag hier je oplossing voor je probleem met je account of video aan. We kunnen voor een vast bedrag van €199,95 samen met jou de procedure opstarten om je account, inloggegevens of video te laten verwijderen of te herstellen. We starten samen met jou een officieel verzoek op bij Google zelf. We kunnen hier echter geen garanties aan verbinden. Mocht het onverhoopt niet lukken dan geven we 50 % retour.

logo