Hulp bij verwijderen van een YouTube video

Hulp bij het verwijderen van een YouTube video

Heb jij een YouTube video online gezet, maar wil je deze liever weer offline halen? Normaal gesproken is dat heel eenvoudig te doen maar het wordt lastig als je de inloggegevens van je account of je geen hersteltelefoonnummer  meer hebt. YouTubeMarketing helpt jou deze video toch weer offline te halen.

 

Wil jij dat jouw YouTube video verwijderd wordt?
YouTube is een prachtige plek om jouw video te delen met een zo groot mogelijk publiek. Er zijn meerdere redenen waarom je een filmpje echter juist weer offline wil halen. Misschien sta je niet meer achter de inhoud van de video, of is er een kwestie met de rechten van de content. Laat ons je helpen je video snel weer te verwijderen als je de inloggegevens van je account kwijt hebt.

 

Een filmpje van YouTube halen met YouTubeMarketing
Wij hebben jarenlange ervaring met alles wat met YouTube te maken heeft en helpen jou ook graag met je probleem. Voor slechts 99,95 euro zorgen we ervoor dat jouw filmpje wordt verwijderd. We gaan dan aan de slag om je inloggegevens te achterhalen, of de video op een andere manier van YouTube weg te laten halen. Vul hiervoor eenvoudig het formulier op onze website in.

 

Alles op het gebied van YouTube marketing
Bij YouTubeMarketing zit je niet alleen maar goed als je een video hebt die offline gehaald moet worden. We kunnen er ook voor zorgen dat je video juist extra veel wordt bekeken, of dat je merk via adverteren op YouTube meer bekendheid genereert. Neem daarom vandaag nog contact met ons op om al je vragen over YouTube marketing op ons af te vuren!

De volgende problemen kunnen we voor je oplossen:

– Inlog YouTube kanaal kwijt en toch je kanaal verwijderen ( duurt 1-2 weken).

– Problemen met auteursrecht.

– Inlog YouTube kwijt en account herstellen.

– Staat je probleem hier niet bij? Meestal kunnen we helpen.

 

Hoe lossen we dit op?

Wij kennen de ingangen en procedures bij YouTube en starten namens jou een procedure om je probleem op te lossen.

We kunnen voor een vast bedrag van €99,95 de procedure opstarten om je account, inloggegevens of video te laten verwijderen.
Mocht het onverhoopt niet lukken dan geven we 50 % retour.Totaal: € -


Vraag hier je oplossing voor je probleem met je account of video aan. We kunnen voor een vast bedrag van €199,95 samen met jou de procedure opstarten om je account, inloggegevens of video te laten verwijderen of te herstellen. We starten samen met jou een officieel verzoek op bij Google zelf. We kunnen hier echter geen garanties aan verbinden. Mocht het onverhoopt niet lukken dan geven we 50 % retour.

logo