Zonder inloggegevens je YouTube filmpje verwijderen

Een Youtube filmpje verwijderen zonder inloggegevens

YouTube is een prachtige plek om je filmpjes op neer te zetten. Je kunt er heel wat publiek trekken en er zelfs nog geld mee verdienen ook. Alleen… wat als je nu een filmpje online hebt gezet dat je er eigenlijk toch weer af wil halen, en je bent je inloggegevens kwijt? Laat YoutTubeMarketing je daar snel bij helpen! Ook als je geen toegang meer hebt tot je mail en hersteltelefoonnummer kunnen we het voor je oplossen.

 

Weg met dat filmpje!
We zijn er natuurlijk allemaal van overtuigd dat het filmpje dat we online zetten helemaal te gek is. Laat die bezoekers maar komen! Als je echter niet helemaal zeker bent of jouw filmpje wel zo goed is, als er mensen op staan die niet online willen komen, of als er een probleem is met de rechten van je filmpje, dan is het zaak dat je dit filmpje zo snel mogelijk weer offline haalt. Voor slechts 199,95 euro gaan wij aan het werk om dit voor jou te regelen.

 

Je YouTube filmpje offline laten halen
Bij YouTubeMarketing hebben we ervaring met alles wat met YouTube te maken heeft. We weten zodoende ook welke stappen er ondernomen moeten worden om een filmpje, kanaal of zelfs een hele account offline te halen als de inloggegevens niet meer bekend zijn. We hebben op onze website een handig formulier staan waarmee jij eenvoudig aangeeft wat er precies verwijderd moet worden van YouTube.

 

Zeg maar dag tegen je filmpje
YouTubeMarketing gaat graag aan de slag om dat filmpje voor je te verwijderen. Dan hoef jij je daar geen zorgen meer om te maken. Vul hiervoor vandaag nog ons formulier in om ons aan het werk te zetten!

De volgende problemen kunnen we voor je oplossen:

– Inlog YouTube kanaal kwijt en toch je kanaal verwijderen ( duurt 1-2 weken).

– Problemen met auteursrecht.

– Inlog YouTube kwijt en account herstellen.

– Staat je probleem hier niet bij? Meestal kunnen we helpen.

 

Hoe lossen we dit op?

Wij kennen de ingangen en procedures bij YouTube en starten namens jou een procedure om je probleem op te lossen.

We kunnen voor een vast bedrag van €99,95 de procedure opstarten om je account, inloggegevens of video te laten verwijderen.Totaal: € -


Vraag hier je oplossing voor je probleem met je account of video aan. We kunnen voor een vast bedrag van €99,95 samen met jou de procedure opstarten om je account, inloggegevens of video te laten verwijderen of te herstellen. We starten samen met jou een officieel verzoek op bij Google zelf. We kunnen hier echter geen garanties aan verbinden. Mocht het onverhoopt niet lukken dan geven we 50 % retour.

logo